BEHANDLINGER

ANSIKT

Vi tilbyr flere forskjellige ansiktsbehandlinger.  Unn deg en deilig behandling, få renset huden din og du vil føle deg som «ny».  Mannens hud har egen behov og trenger også pleie. Under finner du de ulike typene vi tilbyr. Klikk på en behandling for mer informasjon, samt pris og timebestilling. 
DYPRENS

Dyprens er en effektiv behandling på urenheter, og passer for alle hudtyper, men anbefales til de som har uren hud. Vi starter med rens av huden, peeling, damp, utklemming og maske etter hudtype.

Kr. 1000,-  BESTILL TIME

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Dette er en klassisk hudpleie, som passer for alle hudtyper. Vi starter med rens av huden, peeling, damp, utklemming, maske og ansikts og nakkemassasje.

Kr. 800,-  BESTILL TIME

RF FACELIFT
FRUKTSYRE BEHANDLING

Kr. 750,-  BESTILL TIM

BLACKHEAD REMOVAL MASK

Fjerner effektivt hudormer, døde hudceller og urenheter fra huden, samtidig som ansiktsmasken tilfører huden fuktighet. En meget effektiv behandling som gir synlige resultater etter første gang. Vi starter med rens av huden, blackhead removal ansiktsmaske, lindrende ansiktsmaske og ansiktsmassasje.

Kr. 500,-  BESTILL TIME

ANSIKTSBEHANDLING FOR HERRER

Mannens hud og ansikt har sine egne behov, og trenger også pleie. Her bruker vi produkter spesielt beregnet for menn. Vi starter med rens av huden, peeling, damp, utklemming og maske.

Kr. 800,-  BESTILL TIME

GLOW BEHANDLING 90 MIN

Kr. 870,-  BESTILL TIM

KRYSTALL SKIN 90MIN

Kr. 900,-  BESTILL TIM