OM OSS

Hei, jeg er Maria Julia og er innehaver av Beleza og Beauty

Jeg er en skjønnhetsterapeut, utdannet i London, med mer enn 10 års erfaring. Før jeg flyttet til Norge, i 2013, drev jeg som som skjønnhets-terapeut i London.

Jeg var blant de første i Bergen som utførte RF behandling og Lipolaser behandling. Vår nye VelaShape behandling tilfører den nyeste teknologiske utviklingen innen disse behandlingen. VelaShape muliggjør også oppstramming av huden i ansiktet. Dette kalles RF Facelift. Dette er noe som vi er veldig glad for å kunne tilby.

Jeg har også spesialisert meg innen Cryolipolyse, som jeg var blandt de første som startet med i Bergen. Dette er en effektiv måte å fjerne fett problemer, uten bruk av kirurgi. Dette er et produkt som har vært en stor suksess. Og som kundene har kommet med svært gode tilbakemeldinger om.

Jeg har drevet med voksing i 16 år. Og har etter hvert utviklet min egen teknikk, som gjør det mindre smertefullt.
Jeg driver også med massasje (Hot stone, rygg og nakke massasje), lymfe-drenasje, ansikts behandlinger, fot-behandlinger, negler og hår extentions og brasiliansk blowout.

Jeg elsker å jobbe som skjønnhetsterapeut. Fordi når jeg ser at kunden er fornøyd med resultatet, blir jeg glad også.

Maria Julie Husebø
Maria Julie Husebø

Zuzzana Przybylska

Er utdannet og godkjent hudpleie, make-up artist, kropp og SPA terapeut. Hennes fokus er å ta vare på sine kunder og yte maksimalt for å gjøre dem fornøyd.