BEHANDLINGER

ANSIKT

Vi tilbyr flere forskjellige ansiktsbehandlinger.  Unn deg en deilig behandling, få renset huden din og du vil føle deg som «ny».  Mannens hud har egen behov og trenger også pleie. Under finner du de ulike typene vi tilbyr. Klikk på en behandling for mer informasjon, samt pris og timebestilling. 
BLACKHEAD REMOVAL MASK

Fjerner effektivt hudormer, døde hudceller og urenheter fra huden, samtidig som ansiktsmasken tilfører huden fuktighet. En meget effektiv behandling som gir synlige resultater etter første gang. Vi starter med rens av huden, blackhead removal ansiktsmaske, lindrende ansiktsmaske og ansiktsmassasje.

Kr. 500,-  BESTILL TIME

DYPRENS

Dyprens er en effektiv behandling på urenheter, og passer for alle hudtyper, men anbefales til de som har uren hud. Vi starter med rens av huden, peeling, damp, utklemming og maske etter hudtype.

Kr. 850,-  BESTILL TIME

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Dette er en klassisk hudpleie, som passer for alle hudtyper. Vi starter med rens av huden, peeling, damp, utklemming, maske og ansikts og nakkemassasje.

Kr. 800,-  BESTILL TIME

RF FACELIFT
FRUKTSYRE BEHANDLING

Kr. 750,-  BESTILL TIME

ULTRALYD PEELING 40 min.

Denne behandlingen kan tilpasses alle hudtyper og kan også brukes på sensitiv hud. Microvibrasjoner presser produktet inn i porene. Dette gjør at man får en dypere og grundigere rens av porene. Prosessen fjerner også mer smuss og bakterier. Dette gjør at behandlingen kan virke dempende på akne. Prosessen kan også brukes til å tilføre de fleste hudpleieprodukter til huden. For eksempel serum, vitamin C krem, kollagen eller anti age produkter
Etter å ha rengjort huden utfører vi en ultralyd peeling. Apparatet vibrerer 20 000 ganger i sekundet. Dette presser vann ned i porene og skyller ut urenheter og bakterier. Deretter påfører vi et serum, kollagen krem eller anti age produkt.

Kr. 600,-    BESTILL TIME

 

ANSIKTSBEHANDLING FOR MENN

Mannens hud og ansikt har sine egne behov, og trenger også pleie. Her bruker vi produkter spesielt beregnet for menn. Vi starter med rens av huden, peeling, damp, utklemming og maske.

Kr. 800,-  BESTILL TIME

BB Glow behandling 90 min

Kr. 1700,-  BESTILL TIME

 

KRYSTALL SKIN 90MIN

Kr. 900,-  BESTILL TIME

DELUX ANTI AGE ULTRASOUND PEELING

Denne behandlingen kan tilpasses alle hudtyper og kan også brukes på sensitiv hud. Microvibrasjoner presser produktet inn i porene. Dette gjør at man får en dypere og grundigere rens av porene. Prosessen fjerner også mer smuss og bakterier. Dette gjør at behandlingen kan virke dempende på akne. Prosessen kan også brukes til å tilføre de fleste hudpleieprodukter til huden. For eksempel serum, vitamin C krem, kollagen eller anti age produkter.

  1. Etter å ha rengjort huden utfører vi en ultralyd peeling. Apparatet vibrerer 20 000 ganger i sekundet. Dette presser vann ned i porene og skyller ut urenheter og bakterier.
  2. Deretter påfører det valgte hudpleieproduktet. Vi bruker ultralyd til å massere produktet inn i porene. Dette gjør at produktet trenger bedre inn i huden en ved vanlig påføring.
  3. Ved hjelp av ultralyd stimuleres hudens produksjon av kollagen. Dette glatter ut og gir spenst og glød til huden.
  4. Deretter følger en anti age ansiktsmaske som fir huden en vakker glød.

Behandlingen avsluttes med en deilig ansiktsmassasje.

Kr. 1500,- 1,5 time  BESTILL TIME