RF FACELIFT

HVORDAN VIRKER FACELIFT

RF behandling kalles også diatermi (dyp oppvarming) og er en behandling som forynger huden ved å generere varme i de dypere hudlagene. Rynker og løs hud kan påvirke utseendet. Selv sunne og aktive mennesker vil til slutt vise tegn på aldring. For de aller fleste er det viktig å holde ansiktet friskt og ungdommelig. Flere og flere mennesker har prøvd facelift i løpet av årene for å bekjempe rynker og skadet hud. Selv om det ofte er vellykket, krever tradisjonell facelift et kirurgisk inngrep som tar lang tid før er helt grodd.

Med kirurgiske inngrep, følger også en viss fare for komplikasjoner, infeksjon og arrdannelse. Det er økende etterspørsel etter ikke-kirurgiske teknikker for å foryngeansiktet. Det er der RF Facelift spiller inn. En radiofrekvens emitter blir trykket inn mot huden. Disse radiobølger kommer forbi de ytre hudlagene og levere varmeenergi til muskler og vev under. Varmen bidrar til å stramme disse lagene og stimulerer til økt produksjon av kollagen. Det samlede resultat strammer opp de ytre lag av huden og reduserer rynker effektivt.

RF Facelift er en ikke-kirurgisk behandling for rynker og skader på ansiktshuden. Det er en dokumentert medisinsk prosedyre som ikke krever skalpeller eller sting. Det er også et populært valg for travle mennesker som bryr seg om sitt utseende. Behandlingen tar bare omtrent en time, og full gjenoppretting er ventet i løpet av få dager. Resultatene tar litt tid til å vise helt. Noen resultater er synlige umiddelbart. Men det tar noen måneder før man ser sluttresultatet, ettersom prosessen somforegår i de dype hudlagene trenger tid for å oppnå full effekt.

 

EFFEKT

 1. VIRKNING AV KORTTIDSBEHANDLING

  • Umiddelbar sammentrekning av kollagen, som fører til at huden blir glattere og får en økt glød.
  • Øke Blodsirkulasjonen og stoffskiftet
  • Forbedre absorpsjon av krem og lotion
  • Reduserer akne

2. VIRKNING AV LANGTIDSBEHANDLING

  • Strammere hud og reduserte fine rynker
  • Stimulere Hudens produksjon av kollagen og øke hudens fleksibilitet
  • Redusere store porer
  • Gjenskape omrisset av ansiktet