HVA VI TILBYR

Brudens Dag

Bruden får her prøve seg med sminke og hår. Egen frisør som er spesialisert på frisyrer og egen profesjonell sminkør. Her får hun den beste service og kan ordentlig kose seg med valgene som skal gjøres.

SE PRISLISTE

Hårtesting og Sminke

Tiden er kommet for å velge frisyre og sminke.

Denne dagen vil bli planlagt i detalj, hvor du får full frihet til å teste hvordan du vil se ut på bryllupsdagen din. Du vil kunne se deg selv, som du alltid har drømt om.

Begge testene er utført samme profesjonelle som skal gjøre tjenesten på dagen.

Bestemme Frisyre

Bruden ved hjelp av en frisør som er spesialisert på frisyrer, identifiserer ved hjelp av ulike alternativer hvilken frisyre som skal brukes på bryllupsdagen. Kataloger og magasiner og Google er vanligvis utmerkede kilder til ideer og inspirasjon. Men også en måte for bruden til å vise hva hun ønsker. Prøvetimen avsluttes bare når bruden er helt fornøyd med frisyren.

Under prøvetimen kan vi også farge håret, sette inn hair extensions for å gi mer volum og lignende for å forbedre brudenes frisyre. Disse farge-, skjære- og tilbehørstjenestene kan kjøpes separat i henhold til brudens behov. Hvis testen overskrider den reserverte perioden på 1 1/2 time, vil en annen periode bli planlagt.

Makeup Test

Hver kvinne vet godt hennes sterke og svake sider og sminke som passer best for hennes ansikt og personlighet. Testen er utført av en profesjonell som spesialiserer seg på sminke, og den samme som vil legge sminke på den store dagen. Produkter og merkevarer som blir brukt er de samme som brukes på den store dagen.

Ved å bruke den komparative «ansikt til ansikt» -metoden, hvor vi sminker opp den ene siden av ansiktet forskjellig fra det andre, slik at bruden har det perfekte forestillingen om hvordan hvert alternativ ser relativt sett ut i sanntid. Hvis testen overskrider den reserverte perioden på to timer, vil en annen time bli avtalt. Testen er bare fullført etter at bruden har gitt full godkjenning.