Nyhet hos Beleza & Beauty

BEHANDLINGER

BRYN LAMINERING

(BROW LAMINATION)

En innovativ teknikk innen brynstyling som allerede er blitt veldig populær i hele verden.

Brow Lamination eller Brow Perm som mange kaller det, er en behandling som går ut på å feste hårene i en ønsket retning for å få et ønsket look.
Behandlingen er lett å utføre, tar ca 1 time og resultatet varer i ca 5-8 uker. Kunder som har prøvd behandlingen sier at de aldri vil snu seg tilbake, da denne behandlingen gir fullstendig mersmak.

Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i en mindre flatterende retning, har hull i formen eller for deg som ønsker et vel stelt og gredd look. Resultatet gjør øyenbrynene fyldig og fluffy, og det ser at som om hårene er gredd bakover til enhver tid. Om du ønsker «The Feather Look» er Brow lamination behandlingen for deg.

Det er lite strev med det, det ser naturlig ut og du kan selv bestemme hvor fluffy du vil børste de opp fra dag til dag.

I stedet for krøller bruker vi en spesiell lotion, keratin og noen flere produkter slik at håret holder seg børstet og løftet oppover i omtrent seks uker. Bryn laminering gir resultat av mer fyldige, velstelte bryn som er lette å style.

Hvis du synes at microblading høres litt for skremmende ut, kan bryn laminering kanskje være det perfekte kompromisset.

Vi tilbyr pakkepris Farging og forming av bryn + Bryn Laminering

SE PRISLISTE