BEHANDLINGER

FRISØR OG EXTENSIONS

Vi tilbyr Taped hår extensions, Micro Link hår extensions og Keratin hår extensions. I tillegg gjør vi Braziliansk Blowout som fjerner opptil 70% av volum og tykkelse fra håret som gjør det mykt, glansfullt og lettstelt.  Få mer informasjon om de forskjellige metodene under, samt pris og timebestilling.

SE PRISLISTE

EXTENSIONS

FRISØRBEHANDLINGER

TAPED HÅR EXTENSIONS INKL. HÅR

Tape hairextensions er midlertidige hair extensions som bruker dobbeltsidig tape for å feste extensions til en persons hår. Tape hair extensions er nyttig når man foretrekker et mer diskret utseende, fordi hodebunnen fortsatt er synlig. Tape hair extensions er enklere å sette på og mer midlertidig enn andre typer hår extensions. Vi tilbyr også tape hair extensions i små wefts som er ment å brukes som highligts.

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

MICRO LINK HÅR EXTENSIONS INKL. HÅR

Micro Link Hair Extension system er sterkt anbefalt for de som vil la håret vokse. Dette systemet krever ingen varme, lim, keratin liming, eller weaving. Viktigst er at dette systemet ikke gir skadelige effekter på håret som varme, lim , keratin, eller weaving.

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

Keratin Link hår extensions inkl. hår
Keratin hair extensions er hair extensions som er festet til eksisterende hår ved hjelp av keratin. Keratin Hair extensions varer i opptil tre eller fire måneder. mye lenger enn andre varianter av hair extensions. Dette gjør at er en av de mest populære typer hair extensions på markedet.

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

Fjerning av Keratin Link hår extensions
Gjeninnsetting av Keratin Link hår extensions inkl. klargjøring
GJENNINSETTING AV MICRO LINK HÅR EXTENSIONS INKL. KLARGJØRING
GJENINNSETTING AV TAPED HÅR EXTENSIONS
BELEZA BLOWOUT - KERATINBEHANDLING AV HÅRET

Fjerner opptil 70% av volum og tykkelse fra håret, gjør håret mykt, glansfullt,lettstelt og lett å gre.

  • Kort hår
  • Medium hår
  • Langt hår
  • Ekstra langt hår

SE PRISLISTE

BESTILL TIME