BEHANDLINGER

HÅRFJERNING MED LASER

Permanent fjerning av uønsket hårvekst, raskt, effektivt og skånsomt, både i ansikt og på kroppen.

Fjerning av uønsket hårvekst er en av våre vanligste kosmetiske behandlinger. Hår på kroppen er helt naturlig, men mange kvinner og menn ønsker likevel å fjerne hår permanent, enten av kosmetiske grunner, eller hvis hårveksten fører til medisinske plager.Hvis du sjeneres eller plages av uønsket hårvekst, eller er gått lei av inngrodde hår, barbering, voksing og napping, og ønsker et mer permanent resultat, så kan hårfjerning med laser være løsningen for deg.

HÅRFJERNING MED LASER

Effekt og virkning

Det er mulig å oppnå 70-90% permanent hårreduksjon, men resultatet avhenger av hudfarge, hårets tykkelse og farge, genetisk disposisjon for hårvekst, hormonell ubalanse, sykdommer og medisinering. Ved tilstand hvor det stadig dannes nye hårsekker, er det nødvendig med jevnlige etterbehandlinger for å opprettholde resultatet.

Mørkt hår mot lys hud er optimalt for hårfjerning med laser, men man kan oppnå et godt resultat også på andre hår- og hudtyper. Våre kvalifiserte behandlere vil vurdere hvorvidt hårlaser egner seg for deg. Det blir også lagt vekt på sykehistorie, medisinering, graviditet, solvaner og annet som kan innvirke på laserbehandling.

Helt lyse, grå og rødlige hår er vanskelig å fjerne med laser, rett og slett fordi laserstrålen tiltrekkes til pigment (jo mørkere dess bedre), hvilket disse hårene savner.Mørk hud inneholder samme type pigment som hår/hårrøtter, og det er større risiko for pigmentforandringer.

Det er mulig å få til et tilfredsstillende resultat også på disse hud- og hårfargene, men det kreves flere behandlinger og man oppnår ikke alltid like godt resultat.

Laseren har et innebygget kjølesystem som reduserer ubehag.

Siden hårsekkene ødelegges kun i hårets vekstfaser, må laserbehandling vanligvis gjentas 5-10 ganger for tilfredsstillende resultat. For noen kreves enda flere behandlinger. Din behandler vil anbefale hvor lang tid det skal gå mellom hver behandling, men du må regne med 4-6 uker for ansikt, armhuler (aksiller) og bikini, og 6-8 uker på resten av kroppen. Lengde mellom hver behandling tilpasses individuelt - når hårveksten er kommet i gang igjen, er det på tide for ny behandling.Det er viktig å ikke nappe, vokse eller epilere hårene de siste 4 ukene før laserbehandling, siden vi ønsker normale hårsekker for best effekt. Det går fint å barbere.

Området skal barberes dagen før behandling, men du kan gjerne la et lite område være ubarbert, slik at din behandler kan vurdere din naturlige hårvekst.Behandling av solbrun hud varierer avhengig av hvilken laser som brukes, men vi anbefaler at man ikke kommer til behandling med NY brunfarge. Din behandler vil gi individuell anbefaling tilpasset din hudfarge. Du skal heller ikke smøre huden med fuktighetskrem eller olje dagene før behandling.

— : : —

PRISER

* Prisene er pr behandling ved kjøp av pakke på 5 x behandlinger. (Kan ikke kombineres med andre kampanjer og skal betales i sin helhet (5x behandlingspris) ved første g) Skulle man trenge flere enn 5 behandlinger gies det 30% avslag pr behandling på fullpris. Vi tilbyr også 20% studentrabatt til alle som medbringer gyldig studentbevis. Gjelder kun for permanent hårfjerning med laser.