VELKOMMEN

Ønsker du å bestille time eller har spørsmål ring 922 36 582

ANSIKTSLØFT

En RF behandling kalles også diatermi (dyp oppvarming) og er en behandling som forynger huden ved å generere varme i de dypere hudlagene. En radiofrekvens emitter blir trykket inn mot huden. Disse radiobølger kommer forbi de ytre hudlagene og levere varmeenergi til muskler og vev under. Varmen bidrar til å stramme disse lagene og stimulerer til økt produksjon av kollagen. Det samlede resultat strammer opp de ytre lag av hudenog reduserer rynker effektivt.

SPA BURSDAGSFEST

MED VENNER

T a med en venn eller to og feire bursdag hos Beleza & Beauty. Dere kan velge mellom en dyprens ansiktsbehandling, en luxury foot spa eller en hot stone massage 55 minutter. Vi serverer også noen bobler i glasset. Den som har bursdag får en slank uten kirurgi behandling.

CRYOLIPOLYSE

BEHANDLING

Behandlingsområder er fett på mage, «Love handle», mamma-mage etter graviditet, buksekant-fold, BH-fold, fett på arm, fett på innside av lår, fett på ytterside av lår, fett på innerside av kne, redusere store bryster.

VELASHAPE

Med dagens livsstil har de fleste av oss uønskede fettdepoter vi ikke blir kvitt, selv gjennom harde diettprogrammer og treningsøkter. VelaShape er markedets mest avanserte og beste teknologi for cellulittbehandling, figurforming og fettreduksjon. Det er en non-invasive løsning for omkretsreduksjon. Finn ut mer om Velashape og hvorfor det virker!

LYMFEDRENASJE

Lymfedrenasje aktiverer lymfesystemet og er en massasje av lymfegangene. Lymfedrenasje er en behandling som går grundig til verks, og setter blant annet i gang flere renselsesprosesser i kroppen. Det går ut på at terapeuten bruker lette pulserende trykk.

HOT STONE MASSASJE

Hot stone massasje, som er av de beste måtene å redusere spenninger i kroppen, er av mange mennesker ikke sett på som en luksus, men som en nødvendighet for å opprettholde en sunn livsstil. Er du kritisk? Finn ut mer her.