HOT STONE MASSASJE

HVA ER HOT STONE MASSASJE

VelaShape kombinerer bi-polar radiofrekvens (RF), infrarødt lys-energi, pluss vakum og mekanisk massasje. Den presise oppvarmingen sikrer en trygg, effektiv og rask behandling. Siden det ikke utføres kirurgiske inngrep er det mye mindre fare for komplikasjoner, arrdannelse eller infeksjon. Du vil føle deg like frisk og opplagt etter behandlingen, som du gjorde før behandlingen.

Det pulserende vakuumet og de spesialdesignede RF-rullene løfter huden. Dette hjelper til med å konsentrere RF og IR strålingen i det behandlede området. Samtidig gir det en mekanisk massasje som øker sirkulasjonen i blod og lymfe-systemet og glatter ut huden. Vakuumet løfter vevet. Dette, sammen med bevegelsen som terapeuten utfører, bryter ned cellulittene på en effektiv måte.

Bevegelsene har en drenerende virkning, som aktiverer lymfe systemet og leder vesken til nyrene/urinsystemet. Det er derfor vi sier at behandlingen har en vanndrivende (diuretisk) effekt i 24 timer. Det er også derfor det er viktig å drikke mye vann før og etter behandlingen. Resultatet er økt metabolisme (stoffskiftet) av lagret fett, økt lymfedrenasje og reduserer eller krymper størrelsen på fettcellene og fett-lagrer.

Resultatet av behandlingen gir utjevning av hudens overflate med en merkbar reduksjon i cellulitter og fett. Samtidig skjer en omkretsreduksjon med merkbar forandring av det behandlede området. I en klinisk multisenterstudie, har 85% av de behandlede rapportert reduksjon av lårenes omkrets på minst 1cm, og opp til 7.2cm.

VelaShape reduserer også strekkmerker/arr

10 GODE GRUNNER TIL Å TA EN HOT STONE MASSASJE

Reduserer stress

Muskelavslappende

Lindrer sykdommer som leddgikt

Forbedrer blodsirkulasjonen og flyten av energi

Fjerner giftstoffer fra kroppen
Oppfyller mennesker lengter etter berøring, hvis du føler at du trenger en klem

Lar deg sove bedre

Lindrer smerte

Forenkler enkel gjenoppretting fra skade som en forstuing

Hjelper mot menstruasjonssmerter

Etter en behandling får du ett følelsesmessig løft. Du vil føle deg glad, rolig og avslappet