3D Skinscanning

HUDANALYSE

Det er mye øyet til en terapeut ikke klarer å avdekke, men med en hudanalyse-maskin får du et konkret og “brutalt” svar på hvordan det egentlig står til med huden din.

Hudanalyse maskinen foretar 8 ulike målinger

Før du starter med behandlinger og nye produkter, anbefaler vi alle en 3D hudanalyse. Det er mye øyet til en terapeut ikke klarer å avdekke, men med en hudanalyse-maskin får du et konkret og “brutalt” svar på hvordan det egentlig står til med huden din.

På denne måten får du også riktige produkter og behandlinger som er tilpasset din hudtilstand. Dette gir deg et raskere resultat og ikke minst en mye bedre og langvarig hudpleie. Når du føler at ikke noe har skjedd, kan man ta et nytt bilde for å se om man har fått en forbedring. Vi glemmer dessverre fort hvordan huden var før, og ofte tar utålmodigheten overhånd. Følger man en konkret og anbefalt plan, vet vi av erfaring at man stort sett får gode resultater.

Stol derfor på hudterapeuten din, men ta gjerne opp spørsmål underveis og be gjerne om et forventet tidsestimat og sluttresultat før du starter behandlingen.

Maskinen måler ut i fra gjennomsnittet i din aldersgruppe, og det beregnes en prosent for hver måling hvor 0% er dårligst og 100% er best. Målingene som utføres er:

  1. Flekker
  2. Rynker
  3. Hudkonsistens
  4. Porer
  5. UV-flekker
  6. Brune flekker
  7. Røde områder
  8. Porfyriner

Hva gjør en 3D Skinscanning?

Analyseverktøy brukes for å kunne analysere din hud så presist som mulig. Apparatet består av et digitalt kamera som leser huden din i dybden, og gir presise målinger av: Rynkedybde, fuktighetsnivå, pigmentskader, brune flekker, poretilstoppinger og acne- og karsprengninger.
En erfaren og dyktig hudterapeut kan lese og forstå ganske mye av huden ved å se på overflaten. Men det er ikke til å komme bort fra at de fleste skader ligger nede i huden, usynlig fra utsiden. Det beste resultatet oppnår du derfor når du kan behandle i dybden og på overflaten samtidig.