BEHANDLINGER

HYDRATING SPA DAY FACIAL

Hydrating Spa Day Facial gir umiddelbare og langvarige resultater som du kan se og føle.

Dette er en fantastisk hudbehandling som er flott å kombinere med et godt hudpleieprogram.

SE PRISLISTE

UMIDDELBARE OG LANGVARIGE RESULTATER

Hydrating Spa Day Facial gir umiddelbare og langvarige resultater som du kan se og føle

Hydrating Spa Day Facial gir deg ren og frisk hud med 4 enkle trinn. Dette er en fantastisk hudbehandling som er flott å kombinere med et godt hudpleieprogram. De 4 trinnene består av:

13D Hud analyse:
Før du starter med behandlinger og nye produkter, anbefaler vi alle en 3D hud analyse. Det er mye øyet til en terapeut ikke klarer å avdekke, men med en hudanalyse-maskin får du et konkret og “brutalt” svar på hvordan det egentlig står til med huden din.

På denne måten får du også riktige produkter og behandlinger som er tilpasset din hudtilstand. Dette gir deg et raskere resultat og ikke minst en mye bedre og langvarig hudpleie.

2Dyprens + Peel:
Få frem et nytt lag av frisk hud med mild peeling og skånsom fjerning av døde hudceller.
3Fjerning + Hydrering:
Fjerner urenheter fra porene og hudormer med smertefri vakuum-utsug. Tilførsel av fukt med essensielle næringsstoffer som beskytter og gjenoppbygger huden!
4Tilfør + Beskytt:
Tilfører og fyller huden med antioksidanter og peptider – beskytter og gir en frisk hud med ny glød!
Ingenting kan sammenlignes

Bare Hydrating Spa Day Facial bruker patentert teknologi kombinert med essensielle næringsstoffer for å skape en umiddelbar sunn og frisk hud med ny glød. Hyppige behandlinger vil gjenopprette hudens helse.

Behandlingen er for alle hudtyper

Behandlingen passer for alle hudtyper og er smertefri og rask – de fleste behandlinger varer mellom 20 og 30 minutter. Behandlingen skreddersys deg, og våre erfarne behandlere bruker superserum tilpasset ditt behov uten ekstra kostnad. I tillegg får alle som tar Hydrating Spa Day Facial 10 minutter med “Low Level Led Light” kostnadsfritt etter behandling. Lyset aktiverer aktive ingredienser som er tilført i behandlingen, fremmer nydannelse av hudcellene og øker blodsirkulasjonen.

Hydrating Spa Day Facial behandlingen kan hjelpe deg med de fleste hudpleiebehov:

  • fine linjer + rynker
  • elastisitet + fasthet
  • solskader
  • jevn hudtone/ farge
  • brune flekker
  • tilstoppede porer + fet/ akneutsatt hud
Behandlingen øker blodsirkulasjonen og kan dermed gi en lett rødmeeffekt. Dette er helt vanlig, og vil forsvinne raskt. Huden trenger ingen restitusjonstid, noe som gjør at behandlingen passer perfekt rett før spesielle anledninger. De aller fleste opplever behandlingen som avslappende og behagelig.

Vi har alt du trenger av produkter. Spør oss gjerne om råd for å finne de produktene som vil passe til deg og din hud.

20 min Led Lys behandling inkludert etter behov om ønskelig!

SE PRISLISTE

BESTILL TIME ONLINE