BEHANDLINGER

LIPO LASER

Lipo Laser behandlinger er noe av de heteste i slanking behandlinger i våre dager.
Behandlingene er laget med spesielle lav-energi laser pads som er designet for å stimulere
fettceller til å skille ut innholdet slik at du blir kvitt kroppsfett og strammer huden din.

SE PRISLISTE

LIPO LASER

Prinsippene for Lipo Laser behandlinger ble utviklet i USA i 2008, og behandlingen er godkjent av FDA. Vitenskapelige studier av Lipo Laser-behandlinger viser at folk i gjennomsnitt mister 12-15 cm fra magen, hoftene og lårene i noen få uker med behandling.

Under en Lipo Laser behandling trenger laserlyset med den spesielle bølgelengden gjennom huden til fettlaget, og laser energi stimulerer fettcellene til å skille ut innholdet slik at innholdet er klar til å bli utskilt av kroppen.
På denne måten kan det spesielle laserlyset stimulere nedbrytning og fjerning av kroppsfett uten å påvirke annen hud og bindevev.

Det er viktig å forstå at en Lipo Laser behandling ikke kan stå alene. Behandlingen får fettcellene til å skille ut innholdet, men dette innholdet må brennes eller utskilles av kroppen. Hvis dette ikke skjer, absorberer fettcellene stoffene igjen, og så har behandlingen nesten ingen effekt. Hos Beleza & Beauty vil vi alltid anbefale deg å følge den opp med en behandling som virker lymfe drenerende. Hvis du velger å ta en Lipo laser behandling, kombinerer vi helst behandlingen med enten Presso terapi, Vela shape eller manuell lymfe drenasje.

Disse behandlingene stimulerer lymfesystemet, som er ansvarlig for å fjerne avfallsstoffer fra kroppen. Dette tilsvarer langvarig hardt trening. Velg Lipo Laser med forsiktighet. På Beleza & Beauty bruker vi helt nye Lipo Laser-maskiner til behandlinger. De er spesialdesignet for å gi maksimal effekt under behandlingen. Hvis du har prøvd andre Lipo Laser-maskiner, vil du tydelig legge merke til hvor effektive de nye modellene er.