BEHANDLINGER

MICROBLADING

Microblading Make-Up er en behandling hvor man tilfører huden pigmenter (permanent pigmentering av dermis) og erstatter vanlig sminke. Microblanding Make-Up utføres først og fremst i ansiktet for å fremheve bryn, øyne eller lepper.

MICROBLANDING
Microblading er en semi-permanent makeup teknikk som ser naturlig ut. Den utføres med micro knivblad for å tilføre pigment i huden og som gir effekten av små hår. Fordi bladet er så tynt, får man laget tynne streker, så tynne at de ser ut som hårstrå. Da lager man små hårstrå i mellom dine egne hår,eller der det skulle vært hår.
 
Fargen matches din egen hudtone og dine naturlige hår for at hårstråene skal blende inn. Rett etter behandling ser fargen 40-60% mørkere ut enn de vil bli når de har helet i løpet av 3 ukers tid. Behandlingen består av en to-delt prosess, så innen 4-6 ukers tid må du komme tilbake til påfyll, påfyllingstimen er inkludert i prisen.

BESTILL TIME

PRISER
MicroblandingBESKRIVELSEPRIS
Microblading
Microblading er også kjent som Taffy, 3D-bryn, pigmentering, strå for strå teknikk osv. Disse navnene på samme ting går ut på at man benytter en manuell metode som innebærer at man tatoverer striper i huden som er ut som hår. Inkluderer et returbesøk innen 2 måneder. Tidspunktet for returbesøket bestemmes i salongen.
2 650,00 kr
Microblading: Påfyll etter 4-5 uker
Microblading påfyll av øyebryn
700,00 kr
Microblading refill etter 6 mnd
1 400,00 kr
Microblading refill etter 1 år
1800,00 kr
Microblading med shading
3000,00 kr
Microblading med shading: Påfyll etter 4-5 uker
Microblading påfyll av øyebryn
850,00 kr
Microblading med shading: Refill etter 6 mnd
1 600,00 kr
Microblading med shading: Refill etter 1 år
2 000,00 kr
Microblading: Konsultasjon
Konsultasjon for microblading av øyebryn
Gratis
Fjerning av gammel microblandingKr. 1500