Beleza & Beauty i Bergen

MITT NAVN ER MARIA JULIA

Jeg åpnet Beleza & Beauty i Bergen i 2016.

Jeg er skjønnhetsterapeut, utdannet i London, med mer enn 21 års erfaring. Før jeg flyttet til Norge i 2013, drev jeg som skjønnhets-terapeut i London. Jeg var blant de første i Bergen som utførte blant annet RF Facelift, Brazilian Bottom Lift, Vela Shape Cellulitt behandling og Cryolipolyse behandling. Beleza & Beauty har nå også begynt med EMSculpting, som første klinikk i Bergen.

Alle våre kollegaer er godt utdannet og har lang erfaring innen det de jobber med.

Vår nye VelaShape behandling tilfører den nyeste teknologiske utviklingen innen disse behandlingen. VelaShape muliggjør også oppstramming av huden i ansiktet. Dette kalles RF Facelift. Dette er noe som vi er veldig glad for å kunne tilby.

Jeg har også spesialisert meg innen Cryolipolyse, som jeg var den første som startet med i Bergen. Dette er en effektiv måte å fjerne fett problemer, uten bruk av kirurgi. Dette er et produkt som har vært en stor suksess. Og som kundene har kommet med svært gode tilbakemeldinger om.

Jeg har drevet med brasiliansk voksing i 21 år. Og har etter hvert utviklet min egen teknikk, som gjør det mindre smertefullt. Jeg arrangerer også kurs i brasiliansk voksing.

Jeg driver også med massasje (Hot stone, rygg og nakke massasje), lymfe-drenasje, ansikts behandlinger, BB-glow, Microblading, Permanent make-up, fot-behandlinger, negler, hår extentions og brasiliansk blowout.

Jeg elsker å jobbe som skjønnhetsterapeut. Fordi når jeg ser at kunden er fornøyd med resultatet, blir jeg glad også.

Maria Julia

Vi setter utrolig stor pris på tilbakemelding fra kundene våres og tar imot ris og ros med åpne armer.
Her er et knippe utvalg fra fornøyde kunder:

Trine Kleiveland
Solgunn Eide
Øivind Husebø
Wilma Urheim
Giovanna Saenz
Ingunn Lausund
Weronica Løland
previous arrow
next arrow