BEHANDLINGER

SLANK UTEN KIRURGI

Under finner du våre behandlinger hvor vi benytter forskjellige apparat som erstatter kirurgi, men som gir flotte resultater. Klikk på en behandling under for mer informasjon om de forskjellige metodene, samt pris og timebestilling.

RADIO FREQUENCY

Radio Frequency er i noen tilfeller et utmerket alternativ til kirurgi. RF behandling for hud-innstramming og fettreduksjon tilbyr en enkel, behagelig og ikke kirurgisk måte å redusere fine linjer, rynker, slapp hud, og generelt forbedring av hudtone og tekstur i huden.

Finn ut mer om Radio Frequency

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

RF KAVITASJON

Kavitasjon er et naturlig forekommende fenomen som bruker lavfrekvent ultralyd på hudoverflaten som produserer trykk og temperaturforandringer. Disse forandringene produserer vibrasjon og «bobler» og siden membranen rundt fettcellene er svak, vil disse vibrasjonene sprenge åpne fettcellene og innholdet finne en vei ut. På denne måten frigjøres fett som deretter blir behandlet av kroppen og fjernes på en naturlig måte gjennom lymfesystemet.

Les mer om Kavitasjon her.

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

VELA SHAPE BODY SLIMMING

Med dagens livsstil har de fleste av oss uønskede fettdepoter vi ikke blir kvitt, selv gjennom harde diettprogrammer og treningsøkter. VelaShape er markedets mest avanserte og beste teknologi for cellulittbehandling, figurformig og fettreduksjon. Det er første og enseste FDA-godkjente, non-invasive, medisinske løsning for omkretsreduksjon. Les mer om VelaShape body slimming

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

VELA SHAPE PAKKE

30 minutter Vela Shape behandling

30 minutter Cavo Lipo behandling

30 minutter Lipo Laser behandling

Totalt 90 min. 

Les mer om VelaShape body slimming

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

BRAZILLIAN BOTTOM LIFT - PAKKE

30 minutter Pump Up! 30 minutter lipo laserVela Shape Vacuum Totalt 60 minutter.

Les mer om behandlingen her
SE PRISLISTE

BESTILL TIME

Body Sculpting

Body Sculpting metoden er godkjent av helsemyndigheten i USA (FDA), for å behandle musklene i mage, sidemuskler og rumpa. Body Sculpting er den eneste prosedyren som er FDA godkjent for å bygge muskler og samtidig brenne fett.

Les mer om behandlingen her

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

CRYOLIPOLYSE
Behandlingsområder er fett på mage, «Love handle», mamma-mage etter graviditet, buksekant-fold, BH-fold, fett på arm, fett på innside av lår, fett på ytterside av lår, fett på innerside av kne, redusere store bryster. Finn ut mer om Cryolipolyse behandling
SE PRISLISTE

BESTILL TIME

CRYOLIPOLYSE PAKKE 1

4 behandlinger

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

CRYOLIPOLYSE PAKKE 2

5 behandlinger

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

PRESSOTERAPI

Pressoterapi, acupressure eller lymfedrenasje er en ikke invasiv behandlingsform som gjenoppretter lymfe og blodsirkulasjonen. Dette gir en god effekt på kroppen. Det er et alternative til manuell lymfedrenasje. Det virker ved at pressoterapi apparatet legger trykk på et eller flere områder på kroppen for å stimulere lymfesystemet.

Presso terapi 30 minutter. 

Les mer om Pressoterapi her

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

Brazillian bottom lift pakke

Brazillian bottom lift 50 minutter

SE PRISLISTE

BESTILL TIME

LIPO LASER - PAKKE
  • 20 minutter Vela shape
  • 40 minutter Lipo laser
  • Totalt 60 minutter

SE PRISLISTE

BESTILL TIME