BODY SCULPTING

HVEM KAN BEHANDLES?

Enhver kan få behandling og det kreves ingen forberedelse før eller etter behandlingen. Kontraindikasjon er metaller og elektronikk f.eks pacemaker, da Body Sculpting kan varme opp metaller og kortslutte elektronikken.

Gravide skal ikke behandles.

OM BODY SCULPTING

Body Sculpting metoden er godkjent av helsemyndigheten i USA (FDA), for å behandle musklene i mage, sidemuskler og rumpa. Body Sculpting er den eneste prosedyren som er FDA godkjent for å bygge muskler og samtidig brenne fett.

Hvordan foregår en behandling?

Behandlingen foregår liggende hvor en probe blir plassert over området som skal behandles. Proben sender ganske intense elektromagnetiske bølger som påvirker musklene slik at de ufrivillig beveger seg kraftig. I praksis tilsvarer denne behandlingen som å utføre 20.000 situps på 30 minutter.

Behandlingen skal gjennomføres med ca. 3-4 dagers intervaller over 14 dager. Det vil si 4 sesjoner i løpet av 2 uker. En slik behandling på 4 sesjoner er ekvivalent med ett års treningsmengde.

Behandlingen bør ikke erstatte vanlig fysisk aktivitet men er ment for å gi tilleggseffekt i forhold til muskeloppbygging og fettreduksjon i en travel hverdag.

Gjør behandlingen vondt?

Prosedyren er ikke smertefull, men kan være ubehagelig og føles som en intens treningsøkt. Positive resultater kan oppleves etter to-fire uker etter siste sesjon og ytterligere forbedring forventes i mange uker fremover etter behandlingen. Denne metoden er en noninnvasiv prosedyre og har ingen nedetid.

SE PRISLISTE