TJENESTER

Her kan du se hva jeg har å tilby

ANSIKT

Vi tilbyr flere forskjellige ansiktsbehandlinger. Unn deg en deilig behandling, få renset huden din og du vil føle deg som «ny».

BB-GLOW

BB-Glow behandling er en sikker og intensiv hudbehandling som kan hjelpe til med å skjule fregner i huden din. Det hjelper også mot misfarging av huden forårsaket av akne og pigmentering eller aldersflekker.

BRAZILLIAN BOTTOM LIFT

Pump Up er en teknologi som er utviklet for å forbedre konturene til rumpen. Hver behandling med Pump Up tilsvarer omtrent 2000 repetisjoner av lokaliserte øvelser

BRUDENS DAG

Bruden får her prøve seg med sminke og hår. Egen frisør som er spesialisert på frisyrer og egen profesjonell sminkør. Her får hun den beste service og kan ordentlig kose seg med valgene som skal gjøres.

FRISØR OG EXTENSIONS

Vi tilbyr Taped hår extensions, Micro Link hår extensions og Keratin hår extensions. I tillegg gjør vi Braziliansk Blowout som fjerner opptil 70% av volum og tykkelse fra håret som gjør det mykt, glansfullt og lettstelt.

HUDANALYSE

HYDRATING SPA DAY FACIAL gir umiddelbare og langvarige resultater som du kan se og føle. Dette er en fantastisk hudbehandling som er flott å kombinere med et godt hudpleieprogram.

HYDRATING SPA DAY FACIAL

HYDRATING SPA DAY FACIAL gir umiddelbare og langvarige resultater som du kan se og føle. Dette er en fantastisk hudbehandling som er flott å kombinere med et godt hudpleieprogram.

HÅRFJERNING MED LASER

Permanent fjerning av uønsket hårvekst, raskt, effektivt og skånsomt, både i ansikt og på kroppen.

LIPO LASER

Lipo Laser behandlinger er noe av de heteste i slanking behandlinger i våre dager.

LYMFEDRENASJE

Lymfedrenasje er en behandling som går grundig til verks, og setter blant annet i gang flere renselsesprosesser i kroppen.

NEGLER

Nyt følelsen av velstelte negler og myke hender.

MASSASJE

Føler du deg stram, øm og stresset kan disse virkelig anbefales.

HOT STONE MASSASJE

VelaShape kombinerer bi-polar radiofrekvens (RF), infrarødt lys-energi, pluss vakum og mekanisk massasje.

MICROBLADING

Microblading Make-Up er en behandling hvor man tilfører huden pigmenter (permanent pigmentering av dermis) og erstatter vanlig sminke.

FØTTER

Nyt følelsen av velstelte negler og myke føtter. Under finner du de forskjellige behandlingene vi tilbyr.

PRESSOTERAPI

Pressoterapi, acupressure eller lymfedrenasje er en ikke invasiv behandlingsform som gjenoppretter lymfe og blodsirkulasjonen.

SLANK UTEN KIRURGI

Behandlinger hvor vi benytter forskjellige apparat som erstatter kirurgi, men som gir flotte resultater.

VIPPEEXTENSIONS

Vipper og bryn virker kanskje som en veldig liten del av ansiktet. Men små forandringer kan gjøre hele forskjellen! Vi tilbyr alle typer vippeextensions og vippeløft

VELASHAPE

VelaShape kombinerer bi-polar radiofrekvens (RF), infrarødt lys-energi, pluss vakum og mekanisk massasje. Den presise oppvarmingen sikrer en trygg, effektiv og rask behandling.

VIPPER OG BRYN

Velformede bryn og mørke vipper løfter ansiktet og gir deg et velstelt og vakkert utseende - hele døgnet! Føl deg vel også uten sminke!

VOKSING

Voksing vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere, forutsatt at behandlingene gjentas etter 4 til 5 uker.

VOKSING FOR MENN

Profesjonell fjerning av hår med voks, er en svært effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Metoden vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere.