VELASHAPE

HVORFOR VIRKER VELASHAPE

VelaShape kombinerer bi-polar radiofrekvens (RF), infrarødt lys-energi, pluss vakum og mekanisk massasje. Den presise oppvarmingen sikrer en trygg, effektiv og rask behandling. Siden det ikke utføres kirurgiske inngrep er det mye mindre fare for komplikasjoner, arrdannelse eller infeksjon. Du vil føle deg like frisk og opplagt etter behandlingen, som du gjorde før behandlingen.

Det pulserende vakuumet og de spesialdesignede RF-rullene løfter huden. Dette hjelper til med å konsentrere RF og IR strålingen i det behandlede området. Samtidig gir det en mekanisk massasje som øker sirkulasjonen i blod og lymfe-systemet og glatter ut huden. Vakuumet løfter vevet. Dette, sammen med bevegelsen som terapeuten utfører, bryter ned cellulittene på en effektiv måte.

Bevegelsene har en drenerende virkning, som aktiverer lymfe systemet og leder vesken til nyrene/urinsystemet. Det er derfor vi sier at behandlingen har en vanndrivende (diuretisk) effekt i 24 timer. Det er også derfor det er viktig å drikke mye vann før og etter behandlingen. Resultatet er økt metabolisme (stoffskiftet) av lagret fett, økt lymfedrenasje og reduserer eller krymper størrelsen på fettcellene og fett-lagrer.

Resultatet av behandlingen gir utjevning av hudens overflate med en merkbar reduksjon i cellulitter og fett. Samtidig skjer en omkretsreduksjon med merkbar forandring av det behandlede området. I en klinisk multisenterstudie, har 85% av de behandlede rapportert reduksjon av lårenes omkrets på minst 1cm, og opp til 7.2cm.

VelaShape reduserer også strekkmerker/arr

HVA GJØR VELASHAPE UNIK

VelaShape virker gjennom en kombinasjon av flere forskjellige teknologier.

  • 650nm lipo laser varmer hud og fettceller til en dybde av 13mm.
  • Bi-polar radio frekvens (RF) varmer hud og fettceller mellom 5 og 15 mm dybde
  • De roterende, spesialdesignede RF rullene sørger, sammen med vakuum pulser, for en dypere RF penetrasjon. Samtidig har den en masserende funksjon som øker sirkulasjonen i blod og lymfe system.
  • Kombinasjonen av mekanisk massasje og RF fører til en effektiv reduksjon av cellulitter.

Behandlingen er effektiv på alle hudtyper og alle hudfarger.

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Behandlingsområdet blir målt før og etter behandling. Behandlingen er smertefri, den kan sammenlignes med å sette en støvsuger på huden, og du kjenner litt varme. Behandlingstiden varierer etter størrelsen på behandlingsområdet, men er som regel fra 35 til 50 minutter. Vi anbefaler 5-6 behandlinger, 1-2 ganger i uken. Antallet av behandlinger varierer fra person til person og avhenger av hvilket resultat du ønsker og områdets karakter.

ETTER BEHANDLINGEN

For at fettet skal bli fjernet mer effektivt fra behandlingsområdet, anbefaler vi lett trening/gå turer på minst 30 minutter rett etter behandlingen for å benytte de frie fettcellenes energi. Vi anbefaler å drikke mye vann i tiden før og etter behandlingen. Dette hjelper kroppen med å skille ut fettstoffene. En godt hydrert kropp vil også ha en bedre effekt av behandlingen.