BEHANDLINGER

VIPPEEXTENSIONS

Vipper og bryn virker kanskje som en veldig liten del av ansiktet. Men små forandringer kan gjøre hele forskjellen! Vi tilbyr alle typer vippeextensions og vippeløft. Få flotte vipper og bryn hos vår dyktige spesialist, som har over 4 års erfaring og har ekspert kurs i emnet.

VIPPEEXTENSIONS

Vippeextensions er en spennende behandling for å skape lengre, tykkere, mer bøyde og mer bedårende øyevipper. Vippene er syntetisk fremstilt og limes langs vippehårene én og én. Vippeextensions varer opptil 2 måneder. De er resistente mot vann, vannbaserte rensemidler, varme, basseng (klor) luftfuktighet og kontaktlinser.

Variable lengder, bøy, tykkelse og farger er tilgjengelige for en look tilpasset dine spesifikke behov og stil. Når man først har prøvd vippeextension ønsker man å beholde sine drømmevipper. Dette gjøres ved at man kommer til en påfyll ca hver 2.- 5. uke.

OBS! Det viktigste du må gjøre før behandling er å fjerne all sminke og vaske øynene og vippene dine. Noen maskaraer inneholder olje som kan forhindre vippe extension å feste seg skikkelig. Derfor er det viktig at du fjerner ALL sminke på øynene og bruker en sminkefjerner som er fri for olje.

Det er også lurt å ikke bruke noen oljebaserte produkter rundt øynene de siste 48 timene før behandlingen din.