BEHANDLINGER

 VOKSING

Før behandling anbefales det å peele/skrubbe området som skal vokses dagen før behandling. Bruk bomull innerst og ellers klær som sitter løst på det området som skal vokses.

De første gangene kan det føles rart å få utført denne behandlingen, og mange er nervøse både for smerten og det å være naken for en terapeut. Dette er helt naturlig, men husk at jeg er en erfaren terapeut, med over 15 års erfaring med alle typer voksing. Jeg har min egen teknikk for å gjære behandlingen mindre smertefull og jeg alltid vil gjøre mitt beste for at du skal kjenne deg trygg, komfortabel og godt ivaretatt.

BRASILIANSK VOKSING

Hårfjerning med voks er en svært effektiv metode for å fjerne uønsket hårvekst. Voksing vil etter gjentatte behandlinger gjøre hårveksten svakere og mykere, forutsatt at behandlingene gjentas etter 4 til 5 uker. Optimal hårlengde ved hårfjerning med voks er 5 til 10 mm. I ansiktet kan de være kortere. Brasiliansk voksing betyr å fjerne all intimbehåring med voks, unntatt en liten stripe. I takt med at det de senere årene har blitt mer fokus på hygiene og personlig kroppspleie, har populariteten for brasiliansk voksing steget kraftig.

STRIP VOKSING

Strip-voksing er den metoden de fleste forbinder med voksing, og foregår ved at voks påføres og deretter fjernes med en kraftig tøystrip. Til strip-voksing bruker vi hovedsakelig hygiensisk 100% ren bivoks. Strip-voksing er hurtig og enkelt til deg som gjerne vil ha voksingen overstått raskt og effektivt. For intimområdene bruker vi en hard voks, som er mer skånsom og mindre smertefullt en Strip-voksing.

VIKTIG INFORMASJON VED BRASILIANSK VOKSING

Huden er ofte mer følsom i tiden nær menstruasjonen, og voksing kan være mer smertefullt enn normalt. Så helst bør du ikke ha avtale nærmere enn et par dager før eller etter menstruasjon. Hårene bør være 4-6 mm for brasiliansk voksing, har du barbert deg anbefaler vi at du venter 10 – 14 dager før du kommer for voksing.

INNEN 24 TIMER ETTER VOKSING UNNGÅ FØLGENDE

Trening, soling, bading, trange bukser og parfymerte produkter på det voksede området.

SPESIALIST PÅ INTIMVOKS FOR MENN

Du velger selv akkurat hvor mye eller hvor lite hår du ønsker å fjerne eller etterlate.  Du kan rådføre deg med terapeuten før behandlingen blir gjort og fortelle hvordan du ønsker at det skal se ut.

Jeg er en erfaren terapeut, med over 15 års erfaring med alle typer voksing. Jeg har min egen teknikk for å gjøre behandlingen mindre smertefull og jeg alltid vil gjøre mitt beste for at du skal kjenne deg trygg, komfortabel og godt ivaretatt.

SE PRISLISTE